Karakter Tafels

Over ons

Welkom bij Karakter Tafels, waar we ambacht en design samenbrengen om unieke Epoxy tafels te creëren die verhalen vertellen. Onze reis begon uit een diepe passie voor vakmanschap en een liefde voor interieurdesign.

Elke tafel die ons atelier verlaat, draagt het stempel van ons toegewijde vakmanschap en ongeëvenaarde kwaliteit. Met zorgvuldige handen en aandacht voor detail vormen we natuurlijke houtsoorten en levendige epoxyhars om tot functionele kunstwerken. Dit is de kern van Karakter Tafels – het samenspel van hout en hars, gecreëerd met precisie.

Wat ons echt onderscheidt, zijn onze unieke ontwerpen. We streven ernaar om tafels te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in elke ruimte. Onze ontwerpen zijn een harmonieuze fusie van de warme aantrekkingskracht van hout en de opvallende pracht van epoxy. Bij Karakter Tafels vind je geen massaproductie, maar op maat gemaakte meesterwerken die je verhaal vertellen.

We geloven in duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze materialen worden met zorg gekozen, met oog voor esthetiek en het minimaliseren van onze impact op de planeet. Gerecycled hout en verantwoorde harsbronnen komen samen om tafels te vormen die niet alleen mooi zijn, maar ook goed zijn voor de wereld om ons heen.

Karakter Tafels gaat verder dan standaardontwerpen

Karakter Tafels gaat verder dan standaardontwerpen. We nodigen je uit om deel te nemen aan het creëren van jouw perfecte tafel. Maatwerk is onze specialiteit. Van afmetingen tot kleurenpalet, we werken samen om iets te maken dat echt bij jouw stijl en behoeften past.

Onze trots komt voort uit tevreden klanten. Hun verhalen over hoe onze tafels hun leefruimte hebben veranderd, inspireren ons elke dag opnieuw. Onze klantenservice is persoonlijk en betrokken, omdat we geloven in open communicatie en een naadloze winkelervaring, van het eerste contact tot lang nadat de tafel in je huis staat.

Bij Karakter Tafels draait alles om meer dan alleen meubels. Het gaat om het transformeren van ruimtes, het toevoegen van karakter en het creëren van herinneringen. We nodigen je uit om deel uit te maken van ons verhaal terwijl we samen de kunst van unieke Epoxy tafels voortzetten.

Contact

Contact opnemen

Bij Karakter Tafels zijn we gespecialiseerd in het maken van prachtige epoxy tafels. In onze werkplaats kunnen wij alles naar jouw specifieke wens samenstellen. Neem vooral een kijkje in de werkplaats en zet ons aan het werk!

Adres

Americastraat 1, 5036 CK Tilburg
09.00 AM – 17.00 PM