Karakter Tafels

Contact opnemen

Meer informatie of langskomen?

Klantenservice

Ma t/m Zo. telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00

Karaktertafels

Americastraat 1,
5036 CK Tilburg
Nederland

FAQs

Veelgestelde vragen

U kunt een afgewerkte epoxy tafel bestellen door onze website te bezoeken en het gewenste model en afwerking te selecteren. Voeg het product toe aan uw winkelwagen en volg de instructies om de bestelling te plaatsen.

Ja, we bieden de mogelijkheid om epoxy tafels te personaliseren. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken en we zullen ons best doen om aan uw eisen te voldoen.

Ons annuleringsbeleid staat op onze website vermeld. Als u een geplaatste bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via [contactinformatie] met uw bestelgegevens.

We streven naar een levertijd van 4 weken voor onze epoxy tafels. Houd er rekening mee dat de exacte levertijd kan variëren afhankelijk van het specifieke product en uw locatie. U kunt de verwachte levertijd vinden op de productpagina. We doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Ja, u ontvangt een trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden. Hiermee kunt u de voortgang van uw bestelling volgen op onze bezorgpartner's website.

Ja, we bieden verschillende opties voor frames en poten voor uw epoxy meubel. U kunt de beschikbare opties bekijken en selecteren tijdens het bestelproces.

Ja, we kunnen maatwerkoplossingen bieden op basis van uw eigen ontwerpideeën. Neem contact met ons op om uw ontwerp te bespreken en ontvang een offerte op maat.

Als u geen orderbevestiging heeft ontvangen, controleer dan uw spammap en neem contact met ons op als u nog steeds geen bevestiging heeft ontvangen. We helpen u graag verder.

Goed nieuws! De verzendkosten zijn gratis voor de levering van uw epoxy meubels naar het aangegeven adres. We bieden gratis verzending aan als onderdeel van onze service. U kunt zonder extra kosten van uw aankoop genieten.

Ja, we bieden internationale verzending aan. De verzendkosten en levertijden voor internationale bestellingen kunnen variëren. Neem contact met ons op voor meer informatie over internationale verzendingsopties en kosten.