Karakter Tafels

Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 26 mei 2023

  1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Karakter Tafels en haar klanten met betrekking tot de verkoop en levering van handgemaakte epoxy tafels. Door een bestelling te plaatsen bij Karakter Tafels, stemt u in met de toepassing van deze algemene voorwaarden.

  2. Bestellingen en overeenkomsten 2.1 Het plaatsen van een bestelling bij Karakter Tafels houdt een aanbod in om een product te kopen. Karakter Tafels behoudt zich het recht voor om bestellingen naar eigen goeddunken te aanvaarden of te weigeren. 2.2 Alle producten zijn onderhevig aan beschikbaarheid. In het geval dat een besteld product niet beschikbaar is, zal Karakter Tafels contact met u opnemen om een passende oplossing te vinden.

  3. Prijzen en betaling 3.1 Alle prijzen vermeld op de website van Karakter Tafels zijn in euro’s en inclusief btw, tenzij anders vermeld. 3.2 Betaling dient te geschieden volgens de betaalmethoden die door Karakter Tafels worden geaccepteerd. De bestelling zal worden verwerkt zodra de betaling is ontvangen. 3.3 Eventuele verzend- of bezorgkosten worden apart vermeld tijdens het bestelproces.

  4. Levering 4.1 Karakter Tafels zal zich inspannen om de bestelde producten binnen een redelijke termijn te leveren. De leveringstermijn kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en de verzendbestemming. 4.2 Karakter Tafels is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in de levering die buiten haar redelijke controle liggen, zoals vertragingen bij de vervoerder of onvoorziene omstandigheden.

  5. Retourneren en annuleren 5.1 Karakter Tafels streeft naar volledige klanttevredenheid. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact opnemen met Karakter Tafels om een retour of ruiling te regelen. 5.2 Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van fabricagefouten. 5.3 Indien u een bestelling wenst te annuleren, dient u dit zo spoedig mogelijk te melden aan Karakter Tafels. Voor bestellingen die al in productie zijn genomen, kunnen annuleringskosten van toepassing zijn.

  6. Garantie en aansprakelijkheid 6.1 Karakter Tafels garandeert dat haar producten vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten gedurende een periode van 1 jaar na de leveringsdatum, tenzij anders vermeld. 6.2 De aansprakelijkheid van Karakter Tafels is beperkt tot het repareren, vervangen of vergoeden van het defecte product. 6.3 Karakter Tafels is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door onjuist gebruik, normale slijtage of ongeval.

  7. Intellectuele eigendomsrechten Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de producten van Karakter Tafels, inclusief ontwerpen en merken, blijven eigendom van Karakter Tafels. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Karakter Tafels deze rechten te kopiëren, reproduceren, verspreiden of te gebruiken.

  8. Geschillenbeslechting Bij eventuele geschillen zal naar redelijkheid worden gestreefd naar een minnelijke oplossing. Indien een geschil niet in der minne kan worden geschikt, zal de bevoegde rechter in Nederland exclusieve jurisdictie hebben.

  9. Wijzigingen in de algemene voorwaarden Karakter Tafels behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen die na de wijziging zijn geplaatst.

Neem bij vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden contact op met Karakter Tafels.